Fejlesztés

Ez egy egyszerű, de mégis nagyszerű fejlesztés. Az a lényege, hogy erősebb legyen a Beyblade-ed. Azt kell csinálni, hogy egy Rock Beyblade energiagyűrűjét bele kell tenni a Drakorspeed energiagyűrájébe és össze kell csavarozni a Beylbade-et. És utána a kilövőt döntsd elöre egy kicsit és 100%, hogy te gyözől. Ha győztél örülhetsz ha nem akkor gyakorolj sokat és próbáld újra a csatát csak arénába lehet jó trükk és a szammurájpörgéssel még erősebb leszel.

L-Drago2011. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

rollers

azért hogy menjen!(ha egy csatában benne vagy,és nem sikerül akkor nem 100% hogy nyersz!)

magictabi

hogyha 100% hogy én gyözök akkor minek kell gyakorolni???

imi005

A titkos sötét taktikámat talán egyszer leírom.

imi005

nekem volt egy különleges beyblade-em. a pörgőrésze vasból volt,a fusion wheel-je is vas volt szembekerültem vele egy drakospin-nel,használtam a csillagrohamot,pont a közepén pörgött az enyim és a vas szuperhegyes pörgőrésze jukat furt a drakospin tetejébe!aztán ezután legalább még 30x(harmicszor)csatáztunk még már majdnem tönkrement,mert már a fém része tiszta repedés,törés,a műanyag részei pedik tele töréssel aztán jött a döntő csata!bevetettem mindent,nem használt!hát bevetettem a titkos sötét taktikámat!10 ütés és a drakospin széttört darabokra!

zoza

Köszi! Nálam mindig bevált ez a trükk! Imádom!Egyébként tudod mit, ginka? Ha semelyik se tetszik akkor inkább ne nézd az oldalt, minthogy a tök jó trükköket leszarozod! Érdekes, nálam mindig bevál ez a trükk és mindig én nyertem, hha használtam! Ugyhogy ha nem tetszik ne nézzed! Hülye...

L-Drago

Ehez a trükkhöz sok koncentrácio kell.